Politika privatnosti

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na sajtu “bitniprimeri.com” ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka sajta “bitniprimeri.com”.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na sajtu “bitniprimeri.com” povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati njegovo uklanjanje. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice i oglašivače

Sajtu “bitniprimeri.com” sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje sajta “bitniprimeri.com” koristite na vlastitu odgovornost i sajt “bitniprimeri.com” se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Sajt “bitniprimeri.com”  sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja oglašivača,  i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Sajt “bitniprimeri.com”  nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Sajt “bitniprimeri.com” nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu “bitniprimeri.com” kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu “bitniprimeri.com”. Poslovni odnos izmedu oglašivača i korisnika na sajtu “bitniprimeri.com” i izvan sajta “bitniprimeri.com”  isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te sajt “bitniprimeri.com”  nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup sajtu “bitniprimeri.com” i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Kolačići

Podatke koje prikupljaja naš partner u oglašavanju Google Adsense -a, uz prethodnu dozvolu svakog pojedinačnog korisnika, služe za praćenje posećenosti sajta i broja čitanja tekstova. Naši kolačići, uz vašu dozvolu, prikupljaju IP adresu računara, vreme i eventualno pretraživač koji koristite. Upotrebom sajta “bitniprimeri.com” korisnik pristaje na korišćenje kolačića kao i da se informacije o navedenima koriste samo u statističke svrhe praćenja posete sajta. Google Analytics može postaviti kolačiće kako bi merili posećenost naših stranica i unapredili iskustvo korisnika. Ako želite onemogućiti ove kolačiće, posetite sledeći link: Google Analytics – https://tools.google.com/ dlpage/gaoptout

Kako bi saznali kako Google koristi podatke i usluge, informišite se na sledećem linku: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Kolačiće koje je postavila naša stranica možete brisati ili čak blokirati. Ipak, ne preporučujemo vam blokiranje kolačića, jer na taj način možete sebi uskratiti određene funkcije stranice i pristup određenom sadržaju.